tegelInschrijven

Voor de activiteit 'In 't Walvisvaarders Huisje, historie en theater' kunt u zich bij voorkeur minimaal één dag van te voren opgeven via de website van Ecomare. Het is ook mogelijk om u bij Ecomare aan de balie aan te melden.
Kijk voor de data in de agenda.


Groepen

Het is ook mogelijk een rondleiding op aanvraag te organiseren voor groepen van minimaal 8 en maximaal 15 personen. Neem voor deze aanvraag graag contact met ons op.Boekentas

Toegankelijkheid

In verband met de kwetsbaarheid van het huisje is het mogelijk dat we u, tijdens grote drukte, vragen op een later tijdstip terug te komen.

Er zijn meerdere trapjes en opstapjes in dit oude huisje. Helaas is het dus niet geschikt voor mindervaliden en kinderwagens.

Honden kunt u niet mee naar binnen nemen.

Het is helaas niet mogelijk om grote tassen en rugzakken mee naar binnen te nemen. U kunt deze bij binnenkomst afgeven aan één van de vrijwilligers.

Stoofje't Walvisvaarders Huisje is een privéhuis. Fotografeer en deel foto's dus graag met mate!

De bewoners van 't Walvisvaarders Huisje zouden het op prijs stellen als u nergens aankomt en niet gaat zitten op de stoelen en bedsteden.

Bezoek aan 't Walvisvaarders Huisje is voor eigen risico. De stichting is niet aansprakelijk voor schade of diefstal van eigendommen van bezoekers.